3 June 2012

Cuti-cuti Malaysia

Assalamualaikum! hello! hye readers =)

Cantik bukan beach kat atas nih? mwehehe :) sebelum nih, I've made an entry about my vacation after exam right? ape? belum bace? xpe-2, no worries girls. Klik sini
Now, the truth revealed! Actually, I've went to Cherating! Cherating je, ye lha kann, saye x kaye macam awak nak pegi melancong oversea :) Kat sane best sangat sampai saye boleh jadi gelap. great, terlebih berjemur nie! Gelap-2 punn, still ade lha lagi nampak manis nye tu~~ hehe, perasaan @_@
Kat sane memang best, beach dye punn cantik. bile semua dah best, dah cantik, tempat stay pun kene lha cantik juge baru lha percutian lebih bermakne =) Nak tengok x? Jom kite melawat!

well, sape x tau nie ape kan? nie of course lha bed :P

tapi kan, ole-ole kat sane memang mahal! Siyes, cekik darah! so, saye x shopping sangat lha kat sane. shopping makan je yang banyak. sebab tu badan nie dah makin expand! mwehehe :3 


 nie time baru nak bertolak. kayy muke annoyed, abaikan! sebelah tu, cousin saye, Dani & Afrina(adik saye)

 haha, berkelah tepi highway nih! kau ade? That's my mom with my sibling, Adam&Alisya

 Nampak tu? dah gelap kann? yang tengah tu always cun-melecun!

 safety first! takot-2 terpijak batu karang. haha, poyo je, baru kat tepi :)

 budak nih memang gyle snapping!

 muke frust sebab tunggu seorang makhluk tu bersiap~

 nie lha makhluk yang bersiap berjam-jam tuh! hey cepatlah! dah lambat nih, sempat lagi nak ambek gambar *muke x rase bersalah langsung*

nie sume family saye. eh, ade yang tertinggal lha! ouh ye, si penangkap gambar, my father :) x perlu lha tengok father saye ye~

Actually banyak lagi pic sebab budak ni memang gyle snapping! saye lha tu~ tp x nak lha letak semua, nanti entry nie panjang sangat pulak. okayy lha, sampai sini je untuk entry kali nih :) bye !

 Parah

Like this entry? Leave your comment and share it!

1 comment:

mysterious girl said...

sengal juge awok nie eyh? haha.. itam sudeh..letak chatbox tau nnty!

Elegant Rose